Contact

Mart-Jan de Jong
Voorzitter Vereniging de Groene Geit
T. 06 29 100 116
M. info@degroenegeit.nl 

Hoe kan ik helpen?

Hoe kan ik als ondernemer helpen?
U kunt als winkelier of restaurant een steentje bijdragen door de campagne 'Geef een Geit' in uw winkel te promoten. Met meer verkoop van biologische geitenkaas van boeren van De Groene Geit komt er meer budget beschikbaar voor de actie. De hoogte van de bijdrage kunt u  bespreken met De Groene Geit. Het streven is om het aantal geiten te verdubbelen. Dus ongeveer 200 extra geiten en dat vergt een extra 7200 euro. Iedere bijdrage voor dit doel is welkom.

Werkt u mee aan de campagne, dan ontvangt u een promotiepakket met daarin verschillende actiematerialen. Ook zal de aandacht op uw winkel als verkooppunt gevestigd worden via PR en deze site. In een persoonlijk gesprek wordt vastgesteld welke materialen het beste bij u passen.

Hoe kan ik als consument helpen? 
Als consument levert u een bijdrage aan de actie 'Geef een Geit' door geitenkaas te kopen bij winkeliers, boerderijwinkels en restaurants. Bij aankoop van iedere kilo geitenkaas gaat er bedrag naar de actie, met als streven minimaal 400 geiten per jaar.

Kijk bij verkooppunten naar de winkels die meewerken aan deze campagne.

Meer informatie? Neem contact op met Jan van Tilburg van de Groene Geit via telefoonnummer 06 13 70 22 50 of via info@degroenegeit.nl

 

Contact

Mart-Jan de Jong
Voorzitter Vereniging de Groene Geit
T. 06 29 100 116
M. info@degroenegeit.nl