Contact

Mart-Jan de Jong
Voorzitter Vereniging de Groene Geit
T. 06 29 100 116
M. info@degroenegeit.nl 

Geitenboerderij Ridammerhoeve

Op een prachtige plek, midden in het Amsterdamse Bos, is Geitenboerderij Ridammerhoeve gevestigd. Op deze boerderij lopen zo’n honderd melkgeiten, kippen en kuikens, zoogkoeien en wat varkens. De melk van de geiten wordt in de kaaskelder verwerkt tot verschillende soorten (kruiden)kaas, yoghurt, karnemelk en boter, kwark en ijs. Het geitenvlees en de zuivelproducten zijn in de boerderij-winkel te verkrijgen.


Wij werken op biologische-dynamische wijze. In de BD-landbouw ligt de nadruk op de vruchtbaarheid van de bodem en de gezondheid van vee en bedrijf. Er wordt alleen organisch bemest (eigen geitenmest) en er worden geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen toegepast. De geiten krijgen biologisch voer waar we verschillende kruiden door mengen. Deze kruiden bevorderen de gezondheid van de dieren en bevorderen de smaak van het vlees. In geval van ziekte wordt complementair behandeld.

Geitenboerderij Ridammerhoeve

Onze bezoekers kunnen op de boerderij de sfeer van het boerenbedrijf proeven. De werkzaamheden gaan gewoon door. De boerderij is geopend voor publiek van 10 tot 17 uur van woensdag tot en met zondag. Van 1 maart tot 1 november ook op maandag geopend.

Adresgegevens: 
Geitenboerderij Ridammerhoeve
Nieuwe Meerlaan 4
1182 DB Amstelveen
Tel 020 6455034
info@geitenboerderij.nl
www.geitenboerderij.n

Openingstijden : woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Contact

Mart-Jan de Jong
Voorzitter Vereniging de Groene Geit
T. 06 29 100 116
M. info@degroenegeit.nl